Vull entrar al meu dibuix

 

Escriu el teu usuari i contrasenya per accedir al teu dibuix.

Usuari:
Contrasenya:

 

 

 

Si has oblidat la contrasenya, introdueix el correu electrònic del teu pare/mare que vas usar per registrar-te. Te l'enviarem aquí:

Correu electrònic:

 

 

 

Encara no tens usuari i contrasenya? Clica aquí per registrar-te al concurs.

registrar-me

Hem enviat el teu usuari i contrasenya a l'adreça de correu que has indicat.

 

tornar a la web

Bústia de suggeriments

 

Perquè puguem atendre els teus dubtes o suggeriments, si us plau, emplena els camps següents:

Nom:
Cognoms:
Telèfon/correu electrònic:
Municipi:
Consulta/suggeriment:

 

El teu missatge s'ha enviat correctament.

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Gràcies per la teva aportació!

 

tornar a la web

El cicle de l'aigua, una aventura per a valents
XIV Concurs Internacional de Dibuix Infantil

Política de cookies

Política de galetes

Què són les galetes?

Una galeta és un fitxer de text que s'emmagatzema a l'ordinador o dispositiu mòbil mitjançant un servidor web i només aquest servidor és capaç de recuperar o de llegir el contingut de la galeta; a més, permeten al lloc web recordar les preferències de navegació i navegar de manera eficient. Les galetes fan la interacció entre l'usuari i el lloc web més ràpida i fàcil.

Informació general

Aquesta pàgina web utilitza galetes. Les galetes són petits arxius de text generats per les pàgines web que visiteu, les quals contenen les dades de sessió que poden ser d'utilitat més endavant a la pàgina web. Així, aquesta web recorda informació sobre vostra visita, fet que pot facilitar vostra propera visita i fer que el lloc web us resulti més útil.

Com funcionen les galetes?

Les galetes només poden emmagatzemar text; en general és sempre anònim i xifrat. No s'emmagatzema informació personal en una galeta, ni es pot associar a una persona identificada o identificable.

Les dades permeten que aquesta web pugui mantenir la vostra informació entre les pàgines, i també analitzar la manera d'interactuar amb el lloc web. Les galetes són segures ja que només poden emmagatzemar la informació que el navegador va posar al seu, la informació que l'usuari ha introduït en el navegador o la que s'inclou en la sol·licitud de pàgina. No pot executar el codi i no es pot utilitzar per accedir al vostre ordinador. Si una pàgina web xifra la informació de la galeta, només la pàgina web pot llegir la informació.

Quins tipus de galetes utilitzem?

Les galetes que utilitza aquesta pàgina web es poden distingir segons els criteris següents:

1. Tipus de galetes segons l'entitat que les gestiona:

Segons qui sigui l'entitat que gestioni l'equip o domini des d'on s'envien les galetes i tracti les dades que s'hi obtinguin, podem distingir:

En cas que les galetes siguin instal·lades des d'un equip o domini gestionat per l'editor però la informació que es reculli mitjançant aquestes sigui gestionada per un tercer, no es poden considerar galetes pròpies.

2. Tipus de galetes segons el termini que romanen activades:

Segons el termini de temps que romanen activades en l'equip terminal, podem distingir:

3. Tipus de galetes segons la seva finalitat:

Segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes a través de les galetes, podem distingir entre:

Eina de gestió de les galetes

Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies per al seu correcte funcionament.

Per al correcte funcionament de la pàgina s'utilitza la galeta de sessió PHPSESSID. Aquesta galeta té la durada de la sessió, és a dir, en finalitzar la sessió, per inactivitat o abandonament de la pàgina, s'esborra la galeta de l'ordinador de l'usuari. També s'utilitza la galeta tècnica "avck" amb una durada d'1 any.

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics.

Google Analytics és una eina d'anàlisi web gratuïta de Google que principalment permet que els propietaris de llocs web coneguin com interactuen els usuaris amb el seu lloc web. Així mateix, habilita galetes en el domini del lloc al qual us trobeu i utilitza un conjunt de galetes anomenades "__utma" i "__utmz" per recopilar informació de manera anònima i per elaborar informes de tendències de llocs web sense identificar usuaris individuals.

Per fer les estadístiques d'ús d'aquesta web utilitzem les galetes amb la finalitat de conèixer el nivell de recurrència dels nostres visitants i els continguts que resulten més interessants. D'aquesta manera podem concentrar els nostres esforços en millorar les àrees més visitades i fer que l'usuari trobi més fàcilment el que busca. En aquesta web es pot utilitzar la informació de la vostra visita per fer avaluacions i càlculs estadístics sobre dades anònims, així com per garantir la continuïtat del servei o per realitzar millores en els seus llocs web. Per a més detalls, consulteu la política de privacitat a l'enllaç següent [http://www.google.com/intl/ca/policies/privacy/]

Com gestionar les galetes al vostre equip: la desactivació i l'eliminació de les galetes

Tots els navegadors d'Internet us permeten limitar el comportament d'una galeta o desactivar les galetes dins de la configuració o les opcions del navegador. Els passos per fer-ho són diferents per a cada navegador, podeu trobar instruccions al menú d'ajuda del vostre navegador.

Si no accepta l'ús de les galetes, ja que és possible rebutjar-les gràcies als menús de preferències o paràmetres del navegador, aquest lloc web continuarà funcionant adequadament sense l'ús d'aquestes.

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre ordinador:

A través del seu navegador, també podeu veure les galetes que estan al seu ordinador, i esborrar-les segons si ho considereu convenient. Les galetes són fitxers de text, els pot obrir i llegir el contingut. Les dades gairebé sempre estan xifrades amb una clau numèrica que correspon a una sessió a Internet per la qual cosa moltes vegades no té sentit més enllà que per a la pàgina web que ho va escriure.

Consentiment informat

L'ús d'aquesta pàgina web per part vostra implica que presteu el vostre consentiment exprés i inequívoc a la utilització de galetes, en els termes i condicions previstos en aquesta política de galetes, sense perjudici de les mesures de desactivació i eliminació de les galetes que pugueu adoptar, i que s'esmenten a l'apartat anterior.


Política de galetes - Bases del concurs